En Ucuz E Kitap Okuyucu Fiyatları

0
1615
en ucuz e kitap okuyucu
en ucuz e kitap okuyucu

En Ucuz E Kitap Okuyucu

En ucuz e kitap okuyucu modelini ararken  öncelikle ‘bana uygun en ucuz e kitap okuyucu hangisidir?‘ sorusunun cevabı bulunmalıdır. Çünkü ebook reader piyasası en alt seviyeden en üst seviyeye kadar birçok segmentte ürün barındırmaktadır.

Sırf ucuz diye kalitesiz bir ürün almak eminin çoğumuzu mutlu etmez. Tabi ki bunun istisnaları da olacaktır. E kitap okuyucu alırken tek odağınız sadece işinizi görmesi ise basit bir cihaz bile sizi mutlu edebilir.

En ucuz ebook reader belirlemesi aşamasında öncelikle temel bir kategorileme yapalım ve fiyatlara onun üzerinden bakalım. E kitap okuyucu fiyatları yaptığımız kategorilemeden sonra daha anlamlı bir hal alacaktır.

  • Kategori 1 : Sadece en ucuz
  • Kategori 2 : Arka plan ışıksız en ucuz
  • Kategori 3 : Arka plan ışıklı en ucuz
Wexler Flex One
Wexler Flex One

1. Sadece En Ucuz

Hiçbir kriterimiz olmadan belli bir kalite üzerinde bir ekitap okuyucu arıyorsak 53$ fiyatı ile Wexler Flex One, en ucuz ebook reader olma özelliğini taşımakta. AliExpress üzerinden satın alabileceğiniz cihaz 653 satış yapmış ve ürün puanı 4.7 olarak karşımıza çıkmakta. ( Amazon.com ‘da satılan Ebook101 diye 24$lık bir cihaz var ancak epub, mobi gibi temel ekitap türlerini bile desteklemediği ve satış/ürün puanı düşük olduğu için değerlendirmeye almadım. Ayrıca Türkiye’ye gönderimi de bulunmamakta.) AliExpress Linki

2. Arka Plan Işıksız En Ucuz

Bu segmentteki en ucuz cihazımız ise Kobo Touch e kitap okuyucu modeli. Kindle Touch ve Nook Simple Touch modellerinin fiyat olarak bir adım gerisinde olan cihaz 300 TL civarında bir fiyat etiketi ile raflardaki yerini korumakta. 2gb dahili hafıza ve 6 inç boyutu ile iş gören bir ebook reader.

3. Arka Plan Işıklı En Ucuz

Bu segmentte karşımıza iki cihaz çıkıyor. PocketBook Touch Lux 3 ve Calibro Touch Lux. İkisinin fiyat aralığı da 400 – 450 TL bandında yer almakta. Her iki cihaz da 4 gb dahili hafıza, 6 inç ekran ve mikro sd kart desteğine sahip. Söylemem gereken bir diğer husus ise Calibro stoklarının tükenmekte olduğu.

Değerlendirme yazımızı burada sona eriyor. Ufak e kitap okuyucu tavsiye ipuçlarımıza göre sizin için en ucuz e kitap okuyucu cihazı bulmanız ümidiyle. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere…

E kitap okuma programı yazımız için : E kitap okuma programı

E kitap okuyucu tavsiye yazımız için : E kitap okuyucu tavsiye

CEVAP VER

Yorumunuzu Yazın
Adınızı Girin